torsdag 14. juni 2012

Spinonevalpene

Valpene veksler mellom å være veldig aktive til å sove søtt. De opplever daglig nye ting, og blir utsatt for nye utfordringer for hver dag. De utvider også sitt trygghetsområde for hver dag som går. I går startet vi med halsbåndtilvenning. Det må da være deilig å få en valp som er vant med sitt halsbånd? Noe båndtrening skal jeg derimot ikke begi meg ut på...
I matsituasjoner og ved servering av biola eller surmelk plystrer vi eller bruker hundefløyte. De er allerede ekstremt lydhør på fløyting/plystring og kommer som noen skudd når det utføres. Dette er noe dere valpekjøpere må forvalte på en god måte. Det betyr at signalet ikke skal brukes for ofte, og at det skal være en svært god belønning til signalet. Da har du allerede en trygg innkalling i boks. Nesten litt hjernevasking, det blir som en refleks. Fløyte-mat.
I kveld har vi vært på kjøretur igjen. De fleste fordelt i burene sammen, men et par av de som var urolige på den individuelle bilturen sist, fikk kjøre med hver sin person i en annen bil. Takk og pris for at jeg har gode hjelpere! 


En herlig flokk med Spinoner, Braccoer og en stk Dachs


I farta! Men hvor skal vi???


Valp fra europris


Callista


Callula


Camelia


Cassia

Ingen kommentarer: